Leren bij Vezet

Vezet vindt ontwikkeling en opleiding heel belangrijk. We steken daarom veel tijd in het aanmoedigen van onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met de Vezet Academy. Via deze academy krijgt iedereen de kans om een opleiding of cursus te volgen. Zolang zowel jij als wij er ons voordeel mee kunnen doen, staan wij ervoor open. Dit kan een Mbo- of Hbo-opleiding zijn, maar ook een EHBO-cursus. Vezet is een erkende BBL-leerplek. Een BBL 1, 2, of 3 opleiding behoort daarom tot de mogelijkheden. 
 
Heb je een opleiding gevonden? Dan staan er twaalf praktijkbegeleiders voor jou klaar. Naast hun eigen werk begeleiden zij medewerkers tijdens hun opleiding.
 
Vanaf januari 2014 zijn we gestart met een aantal opleidingen in de vorm van e-learningmodules. Dit zijn digitale opleidingen. Als deze opleidingen een succes zijn, dan breiden wij het aantal e-learnings uit.

 

Stage mogelijkheden

We steken niet alleen veel tijd in de ontwikkeling van onze eigen medewerkers! We vinden het ook belangrijk dat scholieren en studenten zich kunnen ontwikkelen. Wij zijn een erkend leerbedrijf met hele diverse mogelijkheden. De afgelopen jaren hebben wij veel stagiaires voorbij zien komen. Dit betreft stages in de ICT, Technische Bedrijfskunde, Levensmiddelentechnologie maar er zijn ook mogelijkheden bij onze financiele administratie of HR. Wij staan er voor open!

Heb je interesse in een stageplaats, reageer dan via onze vacatures.  

Bekijk
onze
vacatures

Meer

Stel een vraag

Meer

Meer informatie

Wil je meer weten over leren bij Vezet? Neem dan contact op met Olivier Peek, telefoon: 0226-396051.

Over Vezet

  35 medewerkers hebben hun inburgering via Vezet gedaan. 

 Momenteel zijn 95 medewerkers bezig met een MBO opleiding via Vezet. 

 Er werken meer dan 60 verschillende nationaliteiten bij Vezet. 

Stel een vraag

Verstuur