Gezond & gemak

Wat vindt Vezet belangrijk?

Als het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa zijn wij marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten. Wij werken hard om dit voor elkaar te krijgen. Dat kunnen we alleen maar doen met aandacht voor jou als medewerker en het productieproces.

Onze medewerkers

​Wij kunnen alleen groeien met de inzet van onze medewerkers. Daarom doen wij er alles aan om onze medewerkers een fijne werkomgeving te bieden. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Maar daar houdt het niet op. Onze medewerkers kunnen altijd bij ons terecht, ook als het niet over werk gaat. Onze deur staat altijd open. Letterlijk. Wij zoeken mee naar een oplossing. Ook stimuleren wij onze medewerkers om gezond te leven. Zo bieden we bijvoorbeeld een bijdrage voor een fitnessabonnement en hebben we een fietsplan.

Kwaliteit

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat doen we met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. En onze medewerkers weten precies aan welke eisen onze producten moeten voldoen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Hygiëne

Hygiëne is belangrijk in ons werk. Al onze fabrieken voldoen aan de Hygiënecode, opgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Onze medewerkers dragen speciale werkkleding en zorgen ervoor dat deze code wordt nageleefd bij al onze productieprocessen.

Duurzaamheid

Onze producten zijn duurzaam: we gebruiken scharreleieren, duurzame palmolie en duurzaam gevangen vis. Onze producten worden ook duurzaam geproduceerd. We gebruiken sinds 2011 alleen groene energie en we gebruiken afval zoveel mogelijk opnieuw. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten streven wij naar zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. En wij vervoeren onze producten alleen met moderne vrachtwagens met CO2 beperkende technieken.
 
Vind jij dit ook belangrijk? Kom bij ons werken.

Bekijk
alle
vacatures

Meer

Wat betekent het om bij Vezet te werken?

Bij Vezet wordt in een dag en avonddienst gewerkt. Dit brengt natuurlijk leuke extra toeslagen met zich mee. De medewerkers van Vezet worden in zijn algemeenheid omschreven als echte aanpakkers die erg loyaal zijn. Daarnaast horen we vaak dat er een zeer goede werksfeer is waar men bereid is om een stapje extra voor elkaar te doen.

 

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 We gebruiken 8 volle vrachtwagens paprika per week. Dat is 100.000 kilo paprika. 

 Iedere dag gaan er 80 volle vrachtwagens naar supermarkten door heel Nederland. 

 In de lente en zomer komt 90% van onze grondstoffen uit Nederland. 

Stel een vraag

Verstuur