Over Vezet

KONINKLIJKE VEZET IN EEN NOTENDOP
Bij Koninklijke Vezet staan we op het punt om een nieuw hoofdstuk te beginnen met onze bedrijfsvoering. Door veranderingen in onze bedrijfsstructuur en aanscherping van onze ambities zijn er in Warmenhuizen op key-posities vacatures ontstaan. We willen die graag invullen met kwalitatieve ambitieuze personen die samen met ons Koninklijke Vezet naar een hoger plan kunnen brengen.

Met ons rijke verleden en vele veranderingen die we altijd hebben omarmd, zijn we uitgegroeid naar een internationaal bedrijf. We zijn Europees marktleider in gemaksgroente, gesneden fruit, maaltijdsalades, utra verse maaltijden en koelverse pizza’s. In Warmenhuizen hebben we 4 grote gespecialiseerde fabrieken staan met ruim 1.300 medewerkers. Koninklijke Vezet is onderdeel van internationaal opererende groep, die ook nog vergelijkbare productiebedrijven heeft in het zuiden van Nederland en in Scandinavië. Het internationale karakter zal in de toekomst steeds meer gestalte krijgen.

Bij Koninklijke Vezet willen we altijd vooruit en onze horizon verbreden. Er zijn volop kansen, omdat onze visie is dat het eten verandert, eten gaat actiever ingezet worden om mensen gezond te houden en de wereld duurzamer te krijgen. Groente en fruit spelen hierin een hoofdrol. Deze gedachte sterkt ons om iedere dag invulling te geven aan onze missie: Gezond eten met meer groente & fruit voor iedereen smakelijk en makkelijk maken.

De ontwikkelingen in de voedingsindustrie zien we dagelijks terug in de steeds sneller veranderende markt. Het drijft ons om te blijven anticiperen en innoveren. Met al onze passie en kennis over verse ingrediënten zijn we continu in beweging om bestaande producten beter te maken en nieuwe producten te ontwikkelen en te lanceren. Dat doen we met de meest geavanceerde technieken en machines. De ideale oplossing is niet altijd voorhanden bij nieuwe innovaties, waardoor we die vaak zelf moeten creëren. We verliezen hierbij ons sociale aspect nooit uit het oog. We weten waar we vandaan komen en wie we zijn. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dit doen we al meer dan 100 jaar.

Met onze eigen gedreven, nuchtere en hands-on cultuur voorzien we hiermee niet alleen in onze eigen ambities, maar ook in die van onze strategische partner Albert Heijn. Inmiddels zorgen we er samen al meer dan 40 jaar voor dat ze de concurrentie continu een stap voor kunnen blijven. Deze samenwerking zorgt al jaren voor forse groei. Door de veranderende markt, blijft de vraag naar nieuwe en innoverende oplossingen tegen eerlijke prijzen zich in rap tempo opvolgen. We zien dan ook een blijvende groeipotentie voor de komende decennia.
 
Het vooruitzicht van blijven groeien zorgen ervoor dat we bij onze organisatie een grens passeren met onze aansturing, processen en inrichting. Een nieuwe structuur en vorm is nodig om duurzaam verder te kunnen blijven groeien. Het is daarbij essentieel dat onze operatie zich primair kan richten op onder andere efficiency, productiviteit en bezettingsgraad. Daarbij mogen we onze vernieuwende kijk op de markt en innovatiekracht, wat ons mede marktleider heeft gemaakt, niet verliezen. Door de operatie en het ondernemen separaat te gaan aansturen, kunnen we op beide terreinen – Cost Leadership en Product Leadership – blijven excelleren. Met deze nieuwe bedrijfsinrichting zijn de randvoorwaarden volop aanwezig om de komende jaren de leidende positie te blijven claimen, verdere internationalisering mogelijk te maken en invulling te blijven geven aan onze missie.

 

Bekijk
alle
vacatures

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 We verbruiken 1.000.000 meter aan verpakkingsmateriaal per week. 

 We maken iedere dag meer dan 200 verschillende producten. 

Stel een vraag

Verstuur