Over Vezet

Het verwerken van 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen in een week is voor ons een eitje! In de afgelopen jaren heeft Vezet grote stappen gemaakt: we begonnen 100 jaar geleden met zuurkool en maken inmiddels meer dan 200 verschillende producten per dag! En nog steeds groeien we als kool.
 
We zijn trots op onze productiecijfers, maar nog meer op onze medewerkers. Iedereen zet zich iedere dag voor 100% in om kwaliteitsproducten te leveren. Plezier in het werk is minstens zo belangrijk. Onze medewerkers vormen een hecht team. Zowel directe collega’s als leidinggevenden staan voor elkaar klaar.
 
Met meer dan 60 nationaliteiten hebben wij een zeer diverse groep medewerkers. Vezet biedt hen de kans om in zichzelf te investeren met behulp van de Vezet Academy. Zo hebben 35 medewerkers hun inburgeringscursus via Vezet afgerond en doorlopen momenteel 60 medewerkers een MBO-traject. De BBL Food Operator opleiding is in juni 2013 door zo’n 60 medewerkers afgerond. Dáár zijn we trots op!
 
​Zorg jij er, samen met ons, vanuit Warmenhuizen voor dat ook de supermarkt in Roermond voorzien wordt van verse producten? Bekijk hier ons actuele vacatureaanbod en solliciteer direct! 

 

Bekijk
alle
vacatures

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 We gebruiken 250.000 kilo wortelen per week. Dat zijn 15 volle vrachtwagens. 

 We verbruiken 1.000.000 meter aan verpakkingsmateriaal per week. 

 We maken iedere dag meer dan 200 verschillende producten. 

Stel een vraag

Verstuur
Vind je het goed dat we gebruik maken van een cookie voor Google Analytics? Ja, dat is goed
Lees meer over ons cookie-beleid.