Koninklijke Vezet wint ondernemingsprijs Grootbedrijf Noord-Holland 2017-2018

Op 16 mei 2018 is in de Stadsschouwburg & Philharmonie in Haarlem Koninklijke Vezet tijdens de finale-avond door de vakjury uit 10 finalisten uitgeroepen tot beste onderneming in Noord-Holland 2017-2018 in de categorie Grootbedrijf.

Na twee intensieve interviews met de vakjury zijn zij onder de indruk geraakt van de continue groei die Koninklijke Vezet de laatste jaren gerealiseerd heeft, de manier waarop ze haar bedrijfsvoering georganiseerd heeft en de continue stroom aan gezonde, innovatieve producten die ze heeft geïntroduceerd. Dat daarmee een bijdrage wordt geleverd aan het gezonder maken van Nederland, kan de vakjury enorm waarderen. Zo ook de stappen die gezet zijn en worden op duurzaam ondernemen en milieuvriendelijk produceren. In het bijzonder wordt de sterke samenhang en betrokkenheid in de omliggende regio uitgelicht. Het betrekken van en intensief samenwerken met lokale agrarische ondernemingen versterkt de kracht van de regio, aldus de vakjury. Samenwerken met ondernemers uit de streek is altijd al één van de belangrijkste sleutels geweest tot het succes van Koninklijke Vezet.

In de finale moest Koninklijke Vezet het opnemen tegen een sterk deelnemersveld met grote bedrijven waaronder De Bijenkorf, New York Pizza en Central Point. Marcel Jacobs, Algemeen directeur, is enorm trots: “Deze erkende ondernemingen zijn ieder op hun manier succesvol, waar wij veel bewondering voor hebben. Het maakt deze erkenning extra speciaal en een bevestiging dat de koers die we bij Koninklijke Vezet samen met onze partners voeren, de juiste is.”

Marcel Jacobs vervolgt: “Wij zijn een ieder dankbaar die bijgedragen heeft aan deze mooie titel. Zonder de sterke banden met onze toeleveranciers en strategische partner was dit niet mogelijk geweest. In het bijzonder gaat de waardering uit naar onze medewerkers die iedere dag keihard werken om onze missie mogelijk te maken: Nederland op een makkelijke manier met lekkere producten een beetje gezonder maken. Dit blijft de belangrijkste drijfveer voor Koninklijke Vezet”.

Bekijk hier de foto’s van uitreiking ondernemersverkiezing Noord-Holland 2017-2018.

Koninklijke Vezet B.V.
Debbemeerweg 2, 1749 DK Warmenhuizen
E-mail: info@vezet.nl – telefoon: 0226 – 39 6000
www.vezet.nl
Contactpersoon: Ronald Woerden, HR Manager

Ben jij
onze nieuwe
operator?

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 Onze 1.200 medewerkers laten iedere week 4 miljoen producten van de band rollen. 

 Er werken meer dan 60 verschillende nationaliteiten bij Vezet. 

 Momenteel zijn 95 medewerkers bezig met een MBO opleiding via Vezet. 

Stel een vraag

Verstuur
Vind je het goed dat we gebruik maken van een cookie voor Google Analytics? Ja, dat is goed
Lees meer over ons cookie-beleid.