Yuderkis Nunez Mercedes

Vezet is een grote familie met vele nationaliteiten!

Yuderkis Nunez Mercedes werkt sinds 2008 bij Vezet. Vanuit de Dominicaanse Republiek kwam ze naar Nederland, en via Vezet kon ze een inburgeringcursus volgen. “Heel goed dat een werkgever deze kans geeft.”
 
“Dankzij de inburgeringcursus kan ik nu goed Nederlands spreken en begrijpen. Het is heel speciaal dat je als medewerker deze kans krijgt! Vezet zorgt goed voor ons. Dat maakt Vezet de beste werkgever. Ik wil nog lang bij Vezet blijven werken. Ik voel me hier thuis. Samen met mijn collega’s hebben we het ook heel gezellig. En in drukke tijden helpen we elkaar, we zorgen dat we allemaal veilig werken. Als er iemand bijvoorbeeld geen oordopjes in heeft, wijs ik diegene daar meteen op.”
 
‚Äč“Het is zo leuk om in de winkel te staan en de producten die jij hebt ingepakt in het schap te zien liggen. Als ik bijvoorbeeld een zak sla of soepgroente zie liggen, denk ik altijd even: misschien heb ik die groente er wel in gedaan! Andere mensen kopen de producten die jij hebt gemaakt. En ik koop ze natuurlijk ook!”

 

Ben jij
onze nieuwe
productie
medewerker?

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 We verwerken 1,5 miljoen kilo grond- stoffen per week. 

 Iedere dag gaan er 80 volle vrachtwagens naar supermarkten door heel Nederland. 

 Onze 1.200 medewerkers laten iedere week 4 miljoen producten van de band rollen. 

Stel een vraag

Verstuur
Vind je het goed dat we gebruik maken van een cookie voor Google Analytics? Ja, dat is goed
Lees meer over ons cookie-beleid.