Danny Roerdink

Gek van techniek?

Als je gek bent van techniek, ben je bij Vezet aan het juiste adres. Tenminste, dat vindt Danny Roerdink, monteur bij Vezet. “Omdat Vezet werkt met de nieuwste technieken en de modernste apparatuur, moet je constant bijblijven. Dat maakt het werk afwisselend en leuk.”
 
“Mijn dagelijkse werkzaamheden? Het lopen van storingsdiensten, onderhoud en inspectie. Gisteren waren er relatief weinig storingen, maar twee. Zo stond de centrifuge voor de spinazie niet goed afgesteld. De afdelingschef belt mij dan op, en ik probeer de machines zo snel mogelijk weer draaiend te krijgen. En ja, dat levert soms wel eens wat stress op. Gelukkig kan ik daar goed tegen.”
 
“Daarnaast ben ik ook bezig met aanpassingen aan de machines en zoek ik naar oplossingen voor structurele problemen. Een voorbeeld: omdat we met andere bakjes gingen werken, zag de sensor van de machine de bakjes niet meer. Ik ga dan op zoek naar sensoren die de bakjes wel zien. En natuurlijk bekijk ik waar de sensoren het best geplaatst kunnen worden.”
 
‚Äč“Tijdens mijn sollicitatiegesprek in 2010 vroeg Vezet of ik door wilde leren. Natuurlijk wilde ik dat! En die kans heb ik nu ook gekregen. Ik ben bezig met de opleiding Industrieel product en systemen. Ik ga twee dagdelen per week naar school en ben ongeveer vier uur per week bezig met huiswerk. Vezet wil graag goed opgeleide medewerkers, dus daar investeren ze ook in.” 

 

Productmanager

  • Betrokken
  • Proactief
  • Zelfstandig

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 We verwerken 1,5 miljoen kilo grond- stoffen per week. 

 Iedere dag gaan er 80 volle vrachtwagens naar supermarkten door heel Nederland. 

 Onze 1.200 medewerkers laten iedere week 4 miljoen producten van de band rollen. 

Stel een vraag

Verstuur
Vind je het goed dat we gebruik maken van een cookie voor Google Analytics? Ja, dat is goed
Lees meer over ons cookie-beleid.