De mensen bij Vezet

Bij Vezet is geen dag hetzelfde! En dat is precies wat werken bij Vezet zo leuk maakt. Onze 1.600 medewerkers werken op verschillende niveaus en met ieder hun eigen taak. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: zij weten van aanpakken! Dat moet ook wel met versproducten die maximaal 7 dagen houdbaar zijn. Daarom gaan bijna alle producten die binnenkomen, verwerkt en al, dezelfde dag de deur nog uit.
 
Zo veranderlijk als het weer is, is je werk bij Vezet. Letterlijk! Snertweer? Dan zet jij samen met je collega’s alles op alles om heel Nederland van hutspot te voorzien. Lentekriebels? Dan zorgen jullie ervoor dat er 75.000 fruitsalades in één week in de schappen liggen. En dat zijn maar twee voorbeelden in een lange rij van dagelijkse situaties. Met een hands-on mentaliteit, improvisatietalent én oplossingsvermogen moet jij deze situaties aanpakken.

 

Jacco Jongeneel

Operator op de pizzalijn

‚ÄčAls operator bij Vezet moet je tegen stress bestand zijn. Jacco Jongeneel vertelt over een dagelijkse, normale werkdag. “Onvoorziene situaties komen elke dag wel voor!”
 

Meer 

Yuderkis Nunez Mercedes

Vezet is een grote familie met vele nationaliteiten!

Yuderkis Nunez Mercedes werkt sinds 2008 bij Vezet. Vanuit de Dominicaanse Republiek kwam ze naar Nederland, en via Vezet kon ze een inburgeringcursus volgen. “Heel goed dat een werkgever deze kans geeft.”

 Meer

 

Danny Roerdink

Gek van techniek?

‚ÄčAls je gek bent van techniek, ben je bij Vezet aan het juiste adres. Tenminste, dat vindt Danny Roerdink, monteur bij Vezet. “Omdat Vezet werkt met de nieuwste technieken en de modernste apparatuur, moet je constant bijblijven. Dat maakt het werk afwisselend en leuk.”

Meer

 

 

Vind jij het leuk om deel uit te maken van ons team? Hier zie je een overzicht van alle openstaande vacatures. 

 

 

Productmanager

  • Betrokken
  • Proactief
  • Zelfstandig

Meer

Stel een vraag

Meer

Over Vezet

 We verwerken 1,5 miljoen kilo grond- stoffen per week. 

 Iedere dag gaan er 80 volle vrachtwagens naar supermarkten door heel Nederland. 

 Onze 1.200 medewerkers laten iedere week 4 miljoen producten van de band rollen. 

Stel een vraag

Verstuur
Vind je het goed dat we gebruik maken van een cookie voor Google Analytics? Ja, dat is goed
Lees meer over ons cookie-beleid.