PURE KWALITEIT HAPKLAAR




PURE KWALITEIT HAPKLAAR



VERS FRUIT IN EEN BAKJE


Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit

De kleuren, geuren en smaken geven Fruitgemak een heel eigen sfeer en beleving. Hier komen onbewerkte fruitgrondstoffen in enorme hoeveelheden binnen. Nog dezelfde dag gaan ze er als vers verpakte fruitsalades de deur weer uit. Ze smaken net zo lekker als ze eruit zien. Pure kwaliteit. Dat heeft te maken met de scherpe toezicht bij de aanvoer en verwerking van de grondstoffen. 




CIJFERS EN FEITEN

  • De bezetting is seizoensgebonden en loopt op tot 150 in de zomer
  • Productielijnen voor 50 variaties draaien zeven dagen per week
  • Tweeploegendienst van 5.00 tot 23.00 uur
  • Deels geautomatiseerd en deels handwerk
  • Fysiek zwaar werk wordt geminimaliseerd
  • Veel aandacht voor veilige werkomstandigheden 
  • Opleidingsmogelijkheden o.a. vanuit Vezet Academy


Cijfers en Feiten

  • De bezetting is seizoensgebonden en loopt op tot 150 in de zomer
  • Productielijnen voor 50 variaties draaien zeven dagen per week
  • Tweeploegendienst van 5.00 tot 23.00 uur
  • Deels geautomatiseerd en deels handwerk
  • Fysiek zwaar werk wordt geminimaliseerd
  • Veel aandacht voor veilige werkomstandigheden 
  • Opleidingsmogelijkheden o.a. vanuit Vezet Academy







Het team

Het team werkt groepsgewijs aan een productielijn, maar er zijn ook zelfstandige taken. Het werk is in basis niet zwaar. Je moet wel tegen kou kunnen. Omdat fruit het beste gedijt in een koele omgeving, werk je bij een lage temperatuur. Je krijgt warme werkkleding en het advies voor een extra isolerende kledinglaag. En we hebben natuurlijk een fantastische kantine waar je met een kop soep, warme snack en smakelijk belegd broodje lekker kunt opwarmen.


Fijn werken bij Fruitgemak

Het werk is bij elke productlijn anders en je wisselt regelmatig van plek. Dat maakt het alleen maar interessanter. Gezelliger ook, van omgaan met fruit word je vanzelf vrolijk. Er wordt flink wat gelachen in de teams. Veel handelingen in Fruitgemak zijn geautomatiseerd. Denk aan het wassen, schillen en verpakken van fruit. Het handwerk verschilt per fruitsoort. Een mango is nu eenmaal geen ananas en een kruisbes geen watermeloen.





© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |


© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |